Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1600g3641kcal304g0g272g0g
Sipuli (kuorittu)872g235kcal11.3g41.9g1.7g14.8g
Peruna, vanha, kuorittu 3200g2436kcal60.2g496g6.4g32g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g560g1512kcal72.8g0g134.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1600g1012kcal48g76.8g56g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16104g18300kcal1047.6g1230.8g986g93.6g
Valittu annoskoko8052g9150kcal523.8g615.4g493g46.8g
Annoskoko puolitettuna4026g4575kcal261.9g307.7g246.5g23.4g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743