Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1602g3646kcal304.5g0g272.4g0g
Sipuli (kuorittu)873g236kcal11.4g41.9g1.7g14.8g
Peruna, vanha, kuorittu 3205g2440kcal60.2g496.7g6.4g32g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g561g1514kcal72.9g0g134.6g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1602g1014kcal48.1g76.9g56.1g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g18328kcal1049.2g1232.4g987.6g93.6g
Valittu annoskoko8064g9164kcal524.6g616.2g493.8g46.8g
Annoskoko puolitettuna4032g4582kcal262.3g308.1g246.9g23.4g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743