Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 167g380kcal31.7g0g28.4g0g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.4g0.2g1.5g
Peruna, vanha, kuorittu 334g254kcal6.3g51.7g0.7g3.3g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g58g158kcal7.6g0g14g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 167g106kcal5g8g5.8g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g1909kcal109.4g128.4g103g9.6g
Valittu annoskoko840g955kcal54.7g64.2g51.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna420g477kcal27.4g32.1g25.8g2.4g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743