Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1869g4254kcal355.2g0g317.8g0g
Sipuli (kuorittu)1019g275kcal13.2g48.9g2g17.3g
Peruna, vanha, kuorittu 3739g2846kcal70.3g579.5g7.5g37.4g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g654g1767kcal85.1g0g157g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1869g1183kcal56.1g89.7g65.4g0g
Kananmuna kuoreton 257g367kcal32.1g0.8g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g21382kcal1224g1437.8g1152g109.4g
Valittu annoskoko9408g10691kcal612g718.9g576g54.7g
Annoskoko puolitettuna4704g5346kcal306g359.5g288g27.4g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743