JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha614g1019kcal116.7g0g61.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl175g149kcal2.5g7.7g12.3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras57g152kcal4.8g29.2g0.6g7.6g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl102g133kcal13.2g0.5g8.8g0g
Oregano, kuivattu 1.8g5.4kcal0.2g0.4g0.2g0.8g
Paprikajauhe 2.6g8.4kcal0.4g0.5g0.3g1g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g3021kcal280.2g91.4g167.8g23.4g
Valittu annoskoko1092g1511kcal140.1g45.7g83.9g11.7g
Annoskoko puolitettuna546g755kcal70.1g22.9g42g5.9g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927