JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha702g1165kcal133.3g0g70.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl201g170kcal2.8g8.8g14g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras65g174kcal5.5g33.4g0.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl116g152kcal15.1g0.6g10g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g3453kcal319.8g104.6g191.6g27g
Valittu annoskoko1248g1727kcal159.9g52.3g95.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna624g863kcal80g26.2g47.9g6.8g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927