JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha789g1310kcal150g0g78.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl226g192kcal3.2g9.9g15.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras73g196kcal6.2g37.5g0.7g9.8g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl131g171kcal17g0.7g11.3g0g
Oregano, kuivattu 2.3g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Paprikajauhe 3.4g11kcal0.5g0.6g0.4g1.3g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g3885kcal360g117.6g215.4g30.4g
Valittu annoskoko1404g1943kcal180g58.8g107.7g15.2g
Annoskoko puolitettuna702g971kcal90g29.4g53.9g7.6g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927