JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g146kcal16.7g0g8.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.4g1.1g1.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras8.1g22kcal0.7g4.2g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl15g19kcal1.9g0.1g1.3g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g432kcal40.2g13.4g24g3.2g
Valittu annoskoko156g216kcal20.1g6.7g12g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g108kcal10.1g3.4g6g0.8g
Arvot/100g100g138kcal12.9g4.3g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927