JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha877g1456kcal166.7g0g87.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl251g213kcal3.5g11g17.5g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras81g218kcal6.9g41.7g0.8g10.9g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl145g190kcal18.9g0.7g12.5g0g
Oregano, kuivattu 2.5g7.7kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Paprikajauhe 3.8g12kcal0.6g0.7g0.5g1.4g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g4317kcal400.2g130.4g239.6g33.6g
Valittu annoskoko1560g2158kcal200.1g65.2g119.8g16.8g
Annoskoko puolitettuna780g1079kcal100.1g32.6g59.9g8.4g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927