JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras16g44kcal1.4g8.3g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl29g38kcal3.8g0.1g2.5g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Paprikajauhe 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g863kcal80.2g25.8g48g6.6g
Valittu annoskoko312g432kcal40.1g12.9g24g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g216kcal20.1g6.5g12g1.7g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.1g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927