JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha263g437kcal50g0g26.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl75g64kcal1.1g3.3g5.3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras24g65kcal2.1g12.5g0.2g3.3g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl44g57kcal5.7g0.2g3.8g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g1295kcal120.2g39.2g71.8g10.2g
Valittu annoskoko468g647kcal60.1g19.6g35.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna234g324kcal30.1g9.8g18g2.6g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927