JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras33g87kcal2.8g16.6g0.3g4.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl58g76kcal7.5g0.3g5g0g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1245g1722kcal159.6g52.2g95.4g13.6g
Valittu annoskoko623g861kcal79.8g26.1g47.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna311g431kcal39.9g13.1g23.9g3.4g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927