JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha439g728kcal83.3g0g43.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl125g107kcal1.8g5.5g8.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras41g109kcal3.5g20.9g0.4g5.5g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl73g95kcal9.4g0.4g6.3g0g
Oregano, kuivattu 1.3g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Paprikajauhe 1.9g6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g2158kcal200g65.4g119.8g16.8g
Valittu annoskoko780g1079kcal100g32.7g59.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna390g540kcal50g16.4g30g4.2g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927