JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha526g874kcal100g0g52.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl150g128kcal2.1g6.6g10.5g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras49g131kcal4.2g25g0.5g6.5g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl87g114kcal11.3g0.4g7.5g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Paprikajauhe 2.3g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g2590kcal240.2g78.2g143.6g19.8g
Valittu annoskoko936g1295kcal120.1g39.1g71.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna468g647kcal60.1g19.6g35.9g5g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927