Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g500g120kcal6g17g1g10.5g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g50g175kcal3g38g0.9g1g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen24g43kcal7.9g0.2g1g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2956g2474kcal175g111.8g142.8g26g
Valittu annoskoko1478g1237kcal87.5g55.9g71.4g13g
Annoskoko puolitettuna739g618kcal43.8g28g35.7g6.5g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355135