Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g63g15kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g6.3g22kcal0.4g4.8g0.1g0.1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen3g5.4kcal1g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g310kcal22.2g14g17.8g3.2g
Valittu annoskoko185g155kcal11.1g7g8.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna93g77kcal5.6g3.5g4.5g0.8g
Arvot/100g100g84kcal6g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355135