Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g125g30kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g13g44kcal0.8g9.5g0.2g0.3g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen6g11kcal2g0.1g0.2g0g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g619kcal43.8g28.2g35.6g6.6g
Valittu annoskoko370g310kcal21.9g14.1g17.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna185g155kcal11g7.1g8.9g1.7g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355135