Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)417g1459kcal56.3g273.5g12.1g13.3g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 375g160kcal12.7g18g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl145g192kcal19g0.4g12g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)75g270kcal17.3g0g22.5g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Purjosipuli, annos 20g17g3.2kcal0.3g0.4g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 334g1069kcal89.3g0g79.8g0g
Ketsuppi, Pirkka14g15kcal0.1g3.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3070g6416kcal393g605.4g261.4g33.2g
Valittu annoskoko1535g3208kcal196.5g302.7g130.7g16.6g
Annoskoko puolitettuna768g1604kcal98.3g151.4g65.4g8.3g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158