Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)584g2043kcal78.8g382.9g16.9g18.7g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 525g224kcal17.8g25.2g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl203g268kcal26.6g0.6g16.9g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)105g378kcal24.2g0g31.5g0g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.2g0.3g1.3g
Purjosipuli, annos 20g23g4.4kcal0.4g0.6g0g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 467g1497kcal125g0g111.8g0g
Ketsuppi, Pirkka20g21kcal0.2g5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4298g8982kcal550g847.8g366.2g46g
Valittu annoskoko2149g4491kcal275g423.9g183.1g23g
Annoskoko puolitettuna1075g2246kcal137.5g212g91.6g11.5g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158