Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)750g2626kcal101.3g492.3g21.8g24g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 675g288kcal22.8g32.4g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl261g345kcal34.2g0.8g21.7g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)135g486kcal31.1g0g40.5g0g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Purjosipuli, annos 20g30g5.7kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 600g1924kcal160.7g0g143.7g0g
Ketsuppi, Pirkka26g27kcal0.3g6.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5526g11549kcal707g1090g471g59.2g
Valittu annoskoko2763g5774kcal353.5g545g235.5g29.6g
Annoskoko puolitettuna1382g2887kcal176.8g272.5g117.8g14.8g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158