Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)83g292kcal11.3g54.7g2.4g2.7g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 75g32kcal2.5g3.6g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl29g38kcal3.8g0.1g2.4g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)15g54kcal3.5g0g4.5g0g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli, annos 20g3.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 67g214kcal17.9g0g16g0g
Ketsuppi, Pirkka2.8g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana614g1283kcal78.8g121.2g52.2g6.8g
Valittu annoskoko307g641kcal39.4g60.6g26.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna154g321kcal19.7g30.3g13.1g1.7g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158