Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)834g2918kcal112.6g547g24.2g26.7g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 750g320kcal25.4g36g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl290g383kcal38g0.9g24.1g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)150g540kcal34.5g0g45g0g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Purjosipuli, annos 20g33g6.3kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 667g2138kcal178.6g0g159.7g0g
Ketsuppi, Pirkka28g30kcal0.3g7.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6140g12832kcal785.8g1211g523.2g66g
Valittu annoskoko3070g6416kcal392.9g605.5g261.6g33g
Annoskoko puolitettuna1535g3208kcal196.5g302.8g130.8g16.5g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158