Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)1000g3500kcal135g656g29g32g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 900g384kcal30.4g43.2g9g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl348g459kcal45.6g1g28.9g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)180g648kcal41.4g0g54g0g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Purjosipuli, annos 20g40g7.6kcal0.7g1g0.1g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 800g2564kcal214.2g0g191.5g0g
Ketsuppi, Pirkka34g36kcal0.3g8.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7364g15390kcal942g1452.2g627.2g79g
Valittu annoskoko3682g7695kcal471g726.1g313.6g39.5g
Annoskoko puolitettuna1841g3848kcal235.5g363.1g156.8g19.8g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158