Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)167g584kcal22.5g109.4g4.8g5.3g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 150g64kcal5.1g7.2g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl58g77kcal7.6g0.2g4.8g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)30g108kcal6.9g0g9g0g
Paprika punainen 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Purjosipuli, annos 20g6.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 133g428kcal35.7g0g31.9g0g
Ketsuppi, Pirkka5.7g6.1kcal0.1g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1228g2567kcal157.2g242.4g104.4g13.2g
Valittu annoskoko614g1284kcal78.6g121.2g52.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna307g642kcal39.3g60.6g26.1g3.3g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158