Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)250g875kcal33.7g164g7.2g8g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 225g96kcal7.6g10.8g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl87g115kcal11.4g0.3g7.2g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)45g162kcal10.4g0g13.5g0g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Purjosipuli, annos 20g10g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 200g641kcal53.5g0g47.9g0g
Ketsuppi, Pirkka8.5g9kcal0.1g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1841g3847kcal235.6g363g156.8g19.8g
Valittu annoskoko921g1924kcal117.8g181.5g78.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna460g962kcal58.9g90.8g39.2g5g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158