Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit480g994kcal72g10.1g73g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)312g125kcal5.3g25.6g0.3g4.4g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g240g840kcal31.2g172.8g2.9g5.5g
Juustodippi, Pirkka 300g240g312kcal7.4g4.1g29.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g4541kcal231.8g425.2g211.4g19.8g
Valittu annoskoko1272g2270kcal115.9g212.6g105.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna636g1135kcal58g106.3g52.9g5g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217