Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit960g1987kcal144g20.2g145.9g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)624g250kcal10.6g51.2g0.6g8.7g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g480g1680kcal62.4g345.6g5.8g11g
Juustodippi, Pirkka 300g480g624kcal14.9g8.2g59g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g9082kcal463.8g850.4g422.6g39.4g
Valittu annoskoko2544g4541kcal231.9g425.2g211.3g19.7g
Annoskoko puolitettuna1272g2270kcal116g212.6g105.7g9.9g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217