Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit120g248kcal18g2.5g18.2g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)78g31kcal1.3g6.4g0.1g1.1g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g60g210kcal7.8g43.2g0.7g1.4g
Juustodippi, Pirkka 300g60g78kcal1.9g1g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1135kcal58g106.2g52.8g5g
Valittu annoskoko318g568kcal29g53.1g26.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna159g284kcal14.5g26.6g13.2g1.3g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217