Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit1200g2484kcal180g25.2g182.4g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)780g312kcal13.3g64g0.8g10.9g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g600g2100kcal78g432g7.2g13.8g
Juustodippi, Pirkka 300g600g780kcal18.6g10.2g73.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g11352kcal579.8g1062.8g528.4g49.4g
Valittu annoskoko3180g5676kcal289.9g531.4g264.2g24.7g
Annoskoko puolitettuna1590g2838kcal145g265.7g132.1g12.4g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217