Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit240g497kcal36g5g36.5g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)156g62kcal2.7g12.8g0.2g2.2g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g120g420kcal15.6g86.4g1.4g2.8g
Juustodippi, Pirkka 300g120g156kcal3.7g2g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g2270kcal116g212.4g105.8g10g
Valittu annoskoko636g1135kcal58g106.2g52.9g5g
Annoskoko puolitettuna318g568kcal29g53.1g26.5g2.5g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217