Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit300g621kcal45g6.3g45.6g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)195g78kcal3.3g16g0.2g2.7g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g150g525kcal19.5g108g1.8g3.4g
Juustodippi, Pirkka 300g150g195kcal4.6g2.5g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g2838kcal144.8g265.6g132g12.2g
Valittu annoskoko795g1419kcal72.4g132.8g66g6.1g
Annoskoko puolitettuna398g710kcal36.2g66.4g33g3.1g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217