Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino145g492kcal33.3g76.7g5.4g8.7g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 181g265kcal26.5g31.9g1.6g7g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g225g247kcal6.7g7.2g22.5g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 157g161kcal5.4g28.2g1.7g4.5g
Raejuusto, Milbona, Lidl180g162kcal28.8g4.5g3.6g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g14g111kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2178g3207kcal228.6g306.2g117.2g43.4g
Valittu annoskoko1089g1604kcal114.3g153.1g58.6g21.7g
Annoskoko puolitettuna545g802kcal57.2g76.6g29.3g10.9g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347