Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino16g55kcal3.7g8.5g0.6g1g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 20g29kcal2.9g3.5g0.2g0.8g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g25g28kcal0.7g0.8g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 17g18kcal0.6g3.1g0.2g0.5g
Raejuusto, Milbona, Lidl20g18kcal3.2g0.5g0.4g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g1.5g12kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g356kcal25.2g33.8g13g5g
Valittu annoskoko121g178kcal12.6g16.9g6.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna61g89kcal6.3g8.5g3.3g1.3g
Arvot/100g100g147kcal10.4g14g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347