Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino20g68kcal4.6g10.7g0.7g1.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 25g37kcal3.7g4.4g0.2g1g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g31g34kcal0.9g1g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 22g22kcal0.8g3.9g0.2g0.6g
Raejuusto, Milbona, Lidl25g23kcal4g0.6g0.5g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g1.9g15kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g446kcal31.8g42.4g16g6g
Valittu annoskoko151g223kcal15.9g21.2g8g3g
Annoskoko puolitettuna76g112kcal8g10.6g4g1.5g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14g5.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347