Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino225g766kcal51.8g119.4g8.3g13.5g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 281g412kcal41.2g49.6g2.5g10.9g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g350g385kcal10.5g11.2g35g0g
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.2g0.5g15.8g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 243g251kcal8.4g43.8g2.6g7.1g
Raejuusto, Milbona, Lidl280g252kcal44.8g7g5.6g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g21g172kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3388g4989kcal355.4g476.4g182.2g67.8g
Valittu annoskoko1694g2495kcal177.7g238.2g91.1g33.9g
Annoskoko puolitettuna847g1247kcal88.9g119.1g45.6g17g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347