Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino24g82kcal5.5g12.8g0.9g1.4g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 30g44kcal4.4g5.3g0.3g1.2g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g38g41kcal1.1g1.2g3.7g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 26g27kcal0.9g4.7g0.3g0.8g
Raejuusto, Milbona, Lidl30g27kcal4.8g0.7g0.6g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g2.2g18kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g534kcal38g50.8g19.4g7.4g
Valittu annoskoko182g267kcal19g25.4g9.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna91g134kcal9.5g12.7g4.9g1.9g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14g5.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347