Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino386g1313kcal88.8g204.6g14.3g23.2g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 482g706kcal70.7g85g4.2g18.7g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g600g660kcal18g19.2g60g0g
Kananmuna kuoreton 264g376kcal33g0.8g27g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 417g431kcal14.4g75.1g4.4g12.1g
Raejuusto, Milbona, Lidl480g432kcal76.7g12g9.6g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g36g295kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5808g8553kcal609.4g816.4g312g116.2g
Valittu annoskoko2904g4276kcal304.7g408.2g156g58.1g
Annoskoko puolitettuna1452g2138kcal152.4g204.1g78g29.1g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347