Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino40g137kcal9.3g21.3g1.5g2.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 50g74kcal7.4g8.9g0.4g2g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g63g69kcal1.9g2g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 44g45kcal1.5g7.8g0.5g1.3g
Raejuusto, Milbona, Lidl50g45kcal8g1.3g1g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g3.8g31kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g892kcal63.6g85.2g32.8g12.2g
Valittu annoskoko303g446kcal31.8g42.6g16.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna151g223kcal15.9g21.3g8.2g3.1g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347