Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino450g1532kcal103.6g238.7g16.7g27g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 562g824kcal82.5g99.2g4.9g21.9g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g699g769kcal21g22.4g69.9g0g
Kananmuna kuoreton 308g439kcal38.5g0.9g31.5g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 487g502kcal16.8g87.6g5.2g14.1g
Raejuusto, Milbona, Lidl560g504kcal89.5g14g11.2g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g42g344kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6776g9978kcal711g952.4g364g135.6g
Valittu annoskoko3388g4989kcal355.5g476.2g182g67.8g
Annoskoko puolitettuna1694g2495kcal177.8g238.1g91g33.9g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347