Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino48g164kcal11.1g25.6g1.8g2.9g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 60g88kcal8.8g10.6g0.5g2.3g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g75g82kcal2.2g2.4g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 52g54kcal1.8g9.4g0.6g1.5g
Raejuusto, Milbona, Lidl60g54kcal9.6g1.5g1.2g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g4.5g37kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana726g1069kcal76g102g39.2g14.4g
Valittu annoskoko363g535kcal38g51g19.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna182g267kcal19g25.5g9.8g3.6g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347