Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino515g1750kcal118.4g272.8g19g30.9g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 643g941kcal94.3g113.4g5.7g25g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g799g879kcal24g25.6g79.9g0g
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 556g574kcal19.2g100.1g5.9g16.1g
Raejuusto, Milbona, Lidl640g576kcal102.3g16g12.8g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g48g393kcal0g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7744g11403kcal812.8g1088.6g416g154.8g
Valittu annoskoko3872g5702kcal406.4g544.3g208g77.4g
Annoskoko puolitettuna1936g2851kcal203.2g272.2g104g38.7g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347