Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino56g191kcal12.9g29.8g2.1g3.4g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 70g103kcal10.3g12.4g0.6g2.7g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g87g96kcal2.6g2.8g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 61g63kcal2.1g11g0.6g1.8g
Raejuusto, Milbona, Lidl70g63kcal11.2g1.7g1.4g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g5.2g43kcal0g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana847g1247kcal88.8g119g45.2g17g
Valittu annoskoko423g624kcal44.4g59.5g22.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna212g312kcal22.2g29.8g11.3g4.3g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347