Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino579g1969kcal133.2g306.9g21.4g34.7g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 723g1059kcal106.1g127.5g6.4g28.1g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g899g989kcal27g28.8g89.9g0g
Kananmuna kuoreton 396g564kcal49.5g1.2g40.6g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 626g646kcal21.6g112.7g6.6g18.2g
Raejuusto, Milbona, Lidl719g648kcal115.1g18g14.4g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g54g442kcal0g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8712g12829kcal914.4g1224.8g468g174.2g
Valittu annoskoko4356g6415kcal457.2g612.4g234g87.1g
Annoskoko puolitettuna2178g3207kcal228.6g306.2g117g43.6g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347