Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino64g219kcal14.8g34.1g2.4g3.9g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 80g118kcal11.8g14.2g0.7g3.1g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g100g110kcal3g3.2g10g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 70g72kcal2.4g12.5g0.7g2g
Raejuusto, Milbona, Lidl80g72kcal12.8g2g1.6g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g6g49kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g1426kcal101.6g136g52g19.4g
Valittu annoskoko484g713kcal50.8g68g26g9.7g
Annoskoko puolitettuna242g356kcal25.4g34g13g4.9g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347