Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino644g2188kcal148g341g23.8g38.6g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 803g1177kcal117.8g141.7g7.1g31.2g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g999g1099kcal30g32g99.9g0g
Kananmuna kuoreton 440g627kcal55g1.3g45.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 695g718kcal24g125.2g7.4g20.2g
Raejuusto, Milbona, Lidl799g719kcal127.9g20g16g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g60g492kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9680g14254kcal1015.8g1360.8g520.2g193.6g
Valittu annoskoko4840g7127kcal507.9g680.4g260.1g96.8g
Annoskoko puolitettuna2420g3564kcal254g340.2g130.1g48.4g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347