Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino644g2190kcal148.1g341.3g23.8g38.6g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 804g1178kcal117.9g141.8g7.1g31.3g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1000g1100kcal30g32g100g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 696g718kcal24g125.3g7.4g20.2g
Raejuusto, Milbona, Lidl800g720kcal128g20g16g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g60g492kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9688g14266kcal1016.4g1361.8g520.4g193.8g
Valittu annoskoko4844g7133kcal508.2g680.9g260.2g96.9g
Annoskoko puolitettuna2422g3567kcal254.1g340.5g130.1g48.5g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347