Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino72g246kcal16.6g38.4g2.7g4.3g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 90g132kcal13.3g15.9g0.8g3.5g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g112g124kcal3.4g3.6g11.2g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 78g81kcal2.7g14.1g0.8g2.3g
Raejuusto, Milbona, Lidl90g81kcal14.4g2.2g1.8g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g6.7g55kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1089g1603kcal114.4g153g58.4g21.8g
Valittu annoskoko545g802kcal57.2g76.5g29.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna272g401kcal28.6g38.3g14.6g5.5g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347