Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino772g2625kcal177.6g409.2g28.6g46.3g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 964g1412kcal141.4g170.1g8.5g37.5g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1199g1319kcal36g38.4g119.9g0g
Kananmuna kuoreton 528g753kcal65.9g1.6g54.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 835g861kcal28.8g150.2g8.8g24.2g
Raejuusto, Milbona, Lidl959g863kcal153.5g24g19.2g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g72g590kcal0g0g71.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11616g17105kcal1218.8g1633g624g232.4g
Valittu annoskoko5808g8553kcal609.4g816.5g312g116.2g
Annoskoko puolitettuna2904g4276kcal304.7g408.3g156g58.1g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347