Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino8g27kcal1.8g4.3g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 10g15kcal1.5g1.8g0.1g0.4g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g13g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 8.7g9kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Raejuusto, Milbona, Lidl10g9kcal1.6g0.2g0.2g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g178kcal12.8g17g6.4g2.6g
Valittu annoskoko60g89kcal6.4g8.5g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g45kcal3.2g4.3g1.6g0.7g
Arvot/100g100g147kcal10.6g14.1g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347