Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino80g274kcal18.5g42.6g3g4.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 100g147kcal14.7g17.7g0.9g3.9g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g125g137kcal3.7g4g12.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 87g90kcal3g15.6g0.9g2.5g
Raejuusto, Milbona, Lidl100g90kcal16g2.5g2g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g7.5g61kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1210g1782kcal126.8g170g65g24g
Valittu annoskoko605g891kcal63.4g85g32.5g12g
Annoskoko puolitettuna303g446kcal31.7g42.5g16.3g6g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347